Valikko

b hyrynsalmi

Ilmoituskanava

Hyrynsalmen kunnan ilmoituskanava

Hyrynsalmen kunnassa on otettu käyttöön ilmoituskanava (whistleblowing). Ilmoituskanava perustuu EU:n whistleblower -direktiiviin ja ilmoittajansuojelulakiin. Jos havaitset Hyrynsalmen kunnan toiminnassa väärinkäytöksiä tai vastuuttomuutta, voit ilmoittaa niistä ilmoituskanavan kautta.

Ilmoituskanavan löydät täältä

Jos ilmoitussivu avautuu englanniksi, voit vaihtaa sen ylhäältä oikealta Suomen lipusta suomenkieliseksi.

 

Ilmoituskanavan kautta voit ilmoittaa Hyrynsalmen kunnan toimintaan liittyvistä väärinkäytösepäilyistä, rikoksista, rikkomuksista tai laiminlyönneistä. Ilmoitukset voivat koskea esimerkiksi lahjontaa, korruptiota, rahanpesua, harmaata taloutta, epäreilua kilpailua, ympäristörikkomusta, työturvallisuutta, tietosuojaa, työolosuhteita, tai muuta epäeettistä toimintaa.

Ilmoituksen voi jättää omalla nimellä tai anonyymisti. Ilmoitusmenettely on salattu ja järjestelmä on suojattu salasanoin. Teknisestä toteutuksesta vastaa ulkopuolinen kumppani Easy Whistle. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti eikä anonyymin ilmoituksen tekijää voida jäljittää. Muista ottaa talteen järjestelmästä saamasi seurantatunniste, jolla pääset seuraamaan asian etenemistä ja esimerkiksi vastaamaan mahdollisiin lisätietopyyntöihin.

 

Huomioithan, että tämä kanava on tarkoitettu vakavien väärinkäytösten tai niiden epäilyn ilmoittamiseen ensisijaisesti henkilöstöllemme sekä muille tahoille, jotka työnsä yhteydessä havaitsevat väärinkäytöksen tai epäilyn sellaisesta.


Tavanomaista palautetta voit antaa:
- palautelomakkeella Palautelomakkeella
- sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
- postitse Hyrynsalmen kunta, Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi
- henkilöstön yhteystiedot löydät sivulta Yhteystiedot

 

Ilmoitus aukeaa tästä

Kun lähetät ilmoituksen, ota talteen järjestelmästä saamasi tunniste. Kun kirjoitat tunnisteen ilmoitussivulla välilehdelle Avaa, näet asian käsittelyn ja saamasi vastauksen.

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

 

 

 

 Hyrynsalmen kunnan Facebook-kanava

Hyrynsalmen kunnan Youtube-kanava

Hyrynsalmen kunnan Instagram-kanava