Valikko

b hyrynsalmi

maanantai, 13 tammikuu 2020 09:55

Kysely Hyrynsalmen kehittämisestä

HYRYNSALMI – TÄNÄÄN JA HUOMENNA?

 

Toteutamme yhteistyössä Elävä Kainuu Leader ry:n kanssa kyselyn alueemme kehittämisestä. Kyselyn neljään kysymykseen voi vastata linkistä http://bit.ly/Hyrynsalmi-kysely (14.-30.1.2020) tai Hyrynsalmen kunnan Facebook-sivustolla (27.1.-30.1.2020).

Kyselyn taustalla on Vapaat verkostot -hanke, jossa aktivoidaan kansalaisia sekä eri toimijatahoja osallistumaan paikalliseen kehittämiseen. Tarkoituksena on hakea ratkaisuja ja kehittää toimintatapoja kansalaisten tarpeista ja ideoista lähtien. Kyselystä saatuja vastauksia ja näkökulmia hyödynnetään hankkeen toimenpiteiden valmistelussa, uuden ohjelmakauden Leader-strategiatyössä sekä kunnan kehittämisessä.

Kunnanjohtaja Heimo Keränen käy läpi suorassa livevideolähetyksessä ke 5.2.2020 klo 18.00 alkaen katsauksessaan alustavasti muutamia keskisempiä tuloksia. Lähetys on kunnan omalla Facebook – sivustolla. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn oman paikkakuntansa kehittämiseksi. Myös livelähetysten aikana on mahdollista vielä vaikuttaa. Lähetys kestää puolesta tunnista tuntiin osallistujien aktiivisuudesta riippuen.

Huhtikuussa järjestetään Hyrynsalmella kaikille avoin työpaja. Kyselyssä tärkeäksi koettujen aihealueiden ympärille muodostetaan vapaita verkostoja, joissa kehitystyötä tehdään yhdessä. Myöhemmin hanke järjestää opintomatkan

kohteeseen, josta verkostot saavat uusia ideoita ja rohkaisua toimintaansa.

Lisätietoja hankkeesta:
http://www.kainuuleader.fi/vapaatverkostot   

Verkostokädet

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kansalaisopiston kursseille ilmoittautuminen

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi
Puh. 08-615 5481
Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

 

 

 Kirjaudu sisään